ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Η εικόνα στα εκτός έδρας ντέρμπι, ο Ανανίντζε, οι μεταγραφές και ο κόσμος (δηλώσεις Πηλακούτα)

Η εικόνα στα εκτός έδρας ντέρμπι, ο Ανανίντζε, οι μεταγραφές και ο κόσμος (δηλώσεις Πηλακούτα)

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για την ήττα από την Ομόνοια: «Γνωρίζαμε ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο ημίχρονο, ο αγώνας ήταν ισορροπημένος χωρίς πολλές φάσεις. Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε μια άτυχη στιγμή με αυτογκόλ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε και οι δύο ομάδες από μια ευκαιρία και έμεινε το 1-0. Σαφώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ήττα, όμως το αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε, βλέποντας τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό».

Για το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα: «Θα είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Έχουμε δύο παιχνίδια εντός έδρας και θέλουμε να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Για την αδυναμία που έδειξε η ομάδα σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια: «Η εικόνα που έχουμε στα ντέρμπι, δεν είναι ανάλογη με αυτή που βγάζουμε στην έδρα μας. Το έχει αναφέρει και ο προπονητής και θα γίνει προσπάθεια να το βελτιώσουμε ενόψει της συνέχειας, μιας και ακολουθούν πολλά ντέρμπι μέχρι το φινάλε».   

Για τον Ανανίτζε: «Ίσως χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο για να είναι έτοιμος. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα».

Για τον Μαργκάσα: «Θα χρειαστεί ένα 15νθήμερο ακόμη. Θα περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει με τον Οκριασβίλι».   

Για τις μεταγραφές: «Μένουν μερικές μέρες, αξιολογούνται κάποια ονόματα. Γίνεται προσπάθεια για ενίσχυση για τον Κατάλογο Β΄».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη δυναμική παρουσία. Τον θέλουμε να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση της Ομόνοιας που μας έδωσε δύο φορές επιπλέον εισιτήρια».