ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Πολλές οι αιτήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας!

Πολλές οι αιτήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας!

Πολύ μεγάλο από τις πρώτες μέρες είναι το ενδιαφέρον για τo σχέδιο κινήτρων #BeSafe που εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια της Κυβέρνησης για αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης κυρίως ανάμεσα στους νέους. 

Τα κίνητρα εμβολιασμού αφορούν νέους και νέες 18-30 ετών που έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με την πρώτη δόση του εμβολίου.

Θυμίζουμε ότι διάφορες εταιρείες σε συνεργασία με την κυβέρνηση προσφέρουν ως δώρα διάφορα κίνητρα εμβολιασμού όπως αεροπορικά ταξίδια, δωρεάν ίντερνετ αλλά και δωροκοπούνια από διάφορα καταστήματα.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει μια μικρή έστω αύξηση τους ενδιαφέροντος των νέων για εμβολιασμό κάτι που ικανοποιεί αφού είναι σημαντικό να εμβολιαστούν οι νέοι για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους. 

Όπως πληροφορείται η offsite, ήδη έγιναν χιλιάδες αιτήσεις για τα κίνητρα ενώ πολίτες ήδη άρχισαν να παραλαμβάνουν και διάφορα δωροκοπούνια. 

Οι πρώτοι αριθμοί 

Για τα εισιτήρια διαρκείας που προσφέρουν οι ομάδες μέσω της ΚΟΠ, ήδη έγιναν 2700 αιτήσεις Θυμίζουμε ότι θα κληρωθούν 2025 εισιτήρια ομάδων Α’ και Β’ κατηγορίας.

Για τα 100 αεροπορικά εισιτήρια που προσφέρει η TUS Airways έγιναν ήδη 3500 αιτήσεις ενώ θυμίζουμε ότι 150 αεροπορικά προσφέρει και η Cyprus Airways. 

Για τα δωροκουπόνια του ZARA έγιναν 4500 αιτήσεις ενώ για τα δωροκοπούνια καταστημάτων του ομίλου εταιρειών CTC έγιναν 3200 αιτήσεις. 

Μπήκε και η ΙΚΕΑ

Στις εταιρείες που προσφέρουν κίνητρα προστέθηκε σήμερα και η ΙΚΕΑ που δίνει 100 δωροκάρτες των €50 για αγορές προϊόντων από την IKEA και το IKEA e-shop.

Αναμένεται ότι θα προστεθούν σύντομα και άλλες εταιρείες που έδειξαν ενδιαφέρον. Σημειώνεται επίσης ότι ένα άτομο μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα από ένα κίνητρα.

Θυμίζουμε επίσης ότι ''τρέχει'' το πρόγραμμα του Υφυπουργείου Τουρισμού για επιδοτούμενες διακοπές σε ξενοδοχεία για εμβολιασμένους. (Δείτε ΕΔΩ όλες τις πληροφορίες).

Αναλυτικά όλα τα κίνητρα:

Τα ωφελήματα αφορούν νέους και νέες 18-30 που έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με την πρώτη δόση του εμβολίου.

 • ΚΟΠ Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου - 2.025 εισιτήρια διαρκείας (1.235 για Ομάδες Α’ Κατηγορίας, 270 για Ομάδες Β’ Κατηγορίας και 500 για την Εθνική Κύπρου)
 • CYTA - 5.000 δωροκουπόνια των €20 για τα Cytashop
 • Τράπεζα Κύπρου: 2.000 δωροκουπόνια αξίας €50 για τα καταστήματα PUBLIC, μέσω των καρτών της Τράπεζας Κύπρου
 • Cyprus Airways - 150 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής (εξαιρουμένων των φόρων αεροδρομίων) για όλους τους προορισμούς της εταιρείας
 • TUS Airways - 100 δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Ελλάδα (εξαιρουμένων των φόρων αεροδρομίων)
 • Όμιλος Εταιρειών CTC - 400 κουπόνια των €50, για αγορές από τα καταστήματα Superhome Center DIY, τις εκθέσεις CTC Automotive Ltd και τα καταστήματα της Ermes Department Stores Plc
 • EPIC - Δωρεάν 5GB όγκο δεδομένων σε Epic πλάνο κινητής συμβολαίου ή 4GB σεπλάνο καρτοκινητής στους πρώτους 5.000 υφιστάμενους ή νέους συνδρομητές της.
 • Cablenet - 20% έκπτωση σε πακέτα κινητής τηλεφωνίας
 • ΘΟΚ - Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου - 100 ετήσιες συνδρομές του ενός ατόμου για τις παραστάσεις του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου
 • ZARA - 100 δωροκουπόνια των €50
 • Crown Plaza Limassol - Παραχώρηση 100 εισιτηρίων, αξίας 25 ευρώ το ένα, για ελεύθερη είσοδο στην πισίνα, στο σπα και στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου
 • ΕasySlime LTD - 2.000 προγράμματα των €260 για ευεξία και φυσική κατάσταση
 • ΑΗΚ - Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αποφάσισε την καταβολή ποσού ύψους €500.000 με τη μορφή κινήτρων για την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης στους νέους. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.
 • ΙΚΕΑ: 100 δωροκάρτες των €50 για αγορές προϊόντων από την IKEA και το IKEA e-shop
Πηγή: offsite.com.cy