ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ

Κινήσεις που την βάζουν σε τροχιά ανόδου!

Θεόδωρος Τσολάκης
Γράφει ο Θεόδωρος Τσιολάκης
[email protected]

Κινήσεις που την βάζουν σε τροχιά ανόδου!

Αρκετά ποιοτικές ενισχύσεις πραγματοποίησε μέχρι στιγμής η Αλκή, που την βάζουν σε θέση να διεκδικήσει άνοδο. 

Πάμε να ξεκινήσουμε από τον άσο, καθώς η Αλκή απέκτησε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες που θα δώσουν μάχη για τη θέση του βασικού, με τους Ταουντούλ και Παναγή να είναι σίγουρες λύσεις κάτω από τα δοκάρια. 

Από εκεί και πέρα η ενίσχυση στα άκρα της άμυνας με τον Παναγιώτη Λοιζίδη φωνάζει από μόνη της ότι η Αλκή φέτος θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα, όπως και η επιστροφή του Καστάνα, ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού. 

Η απόκτηση του Σωτήρη Φιακά στο χώρο του κέντρου, ενός παίκτη που την χρονιά που μας πέρασε άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τον Οθέλλο είναι μία πολύ υποσχόμενη κίνηση.

Σίγουρα δεν μπορούν να μην αναφερθούν οι μπαμ κινήσεις της Αλκής, με Σέργη Αβραάμ, Μάρκο Μιχαήλ, Ευσταθίου και Fadairo, όπως και η κίνηση με τον Ντομάνσκι. 

Τέλος η ομάδα προγραμματισμού της Αλκής προχώρησε και σε κάποιες ανανεώσεις παικτών που την χρονιά που μας πέρασε έκαναν τη διαφορά στην ομάδα, όπως οι Κώστας Χαραλάμπους, Νίκος Ευθυμίου, Σωτήρης Φοινίρης, Αλέξης Θεοχάρους, Λέαντρος Λίλλης και ο νεαρός υποσχόμενος Χρυσόστομος Φιλίππου. 

Με αυτές τις κινήσεις μέχρι στιγμής η Αλκή έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει την άνοδο της στην Α' Κατηγορία.