ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ

Η στάση του βοηθού που «κρέμασε» την Αλκή – Ποιος πρέπει να πληρώσει;

Η στάση του βοηθού που «κρέμασε» την Αλκή – Ποιος πρέπει να πληρώσει;

Έντονα απογοητευμένοι είναι στην Αλκή για το γεγονός ότι ο πρώτος βοηθός διαιτητής του αγώνα Αντρέας Τουμάζου, ανάμεσα στην Αλκή και τον Αχυρώνα, είχε πει στον πάγκο της ομάδας μετά την πρώτη αλλαγή στο 21΄ που ήταν αναγκαστική, ότι δικαιούνται ακόμη τρεις διακοπές.  

Η Αλκή πραγματοποίησε τις αλλαγές με τέσσερις διακοπές συνολικά και ο Αχυρώνας έχει προχωρήσει σε ένσταση καρά του κύρους του αγώνα.  

Θα μπορούσε ο διαιτητής να προστατεύσει την Αλκή λέγοντας στους ανθρώπους της ομάδας να μην προχωρήσουν σε νέα διακοπή για αλλαγή αλλά δεν το έκανε και άφησε εκτεθειμένη και την ομάδα της Αλκής αλλά και τον ίδιο.  

Μιλώντας στο kerkida ο Άντης Λόππας έδειξε να είναι έντονα ενοχλημένος:  

«Έχει ξανά γίνει το συγκεκριμένο με τα 4 σταματήματα. Έχουμε στείλει τα δεδομένα μας και ετοιμαζόμαστε με τους δικηγόρους μας. Αλλά δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Με προβληματίζει πολύ ο βοηθός διαιτητής ο οποίος είχε μιλήσει στον έφορο μας και τον διαβεβαίωσε πως επιτρέπονται ακόμη τρία σταματήματα.   

Δηλαδή είναι ή δεν είναι άρχοντες του αγώνα οι διαιτητές. Όταν ο έφορος τον ρωτά και του λέει ότι επιτρέπεται, τότε γιατί να τιμωρηθεί η ομάδα; Θα το πολεμήσουμε, είναι ξεκάθαρη αδικία».