ΑΕΚ

Τσάβι Ρόκα: «Η Μπαρτσελόνα με ήθελε…»

Τσάβι Ρόκα: «Η Μπαρτσελόνα με ήθελε…»

Ο Τσάβι Ρόκα είναι γνωστό ότι η μεγάλη του ποδοσφαιρική αδυναμία και αγάπη είναι η Μπαρτσελόνα.

Όταν τον πλησίασαν για να αναλάβει πόστο στον σύλλογο ήταν κάτι εξαιρετικό για τον ίδιο αλλά στο τέλος δεν προχώρησε.

Διαβάστε τι λέει ο ίδιος στην συνέντευξη του στο LarnakaSports:

Είχατε και κάποια συνεργασία με την Μπαρτσελόνα ή κάτι παρόμοιο;
«Η Μπαρτσελόνα με ήθελε. Μου έκαναν μία πρόταση αλλά ήταν όταν είχα πάει στον Παναθηναϊκό. Με ήθελαν νωρίτερα αλλά ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι με τον πρόεδρο που έφυγε, τον τεχνικό διευθυντή το ίδιο, τον Σεγκούρα που έφυγε. Πολλά προβλήματα και στο τέλος η πρόταση δεν ήταν επίσημη».

Η πρόταση για ποια θέση θα ήταν;
«Για υπεύθυνος των ακαδημιών στη δεύτερη ομάδα με τον Κλάιφερτ. Ήμουν πολύ κοντά και όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή δεν μπορούσαν. Μετά έκαναν επίσημη πρόταση όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό. Με ξέρεις. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Άλλοι μου έλεγαν έλα πήγαινε μην είσαι χαζός φύγε από τον Παναθηναϊκό είναι η Μπαρτσελόνα και διάφορα άλλα. Ότι αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαίρου. Ήταν όμως η αρχή μου στον Παναθηναϊκό και είχα ήδη ξεκινήσει».

Ήταν σκληρή απόφαση για σένα;
«Ήταν, ναι. Ίσως να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή να πάω. Βλέπω πως είναι η Μπαρτσελόνα τώρα. Ίσως να μην δούλευε σωστά και όπως θα ήθελα αν πήγαινα. Ήταν σκληρό γιατί ξόδεψα όλη μου τη ζωή εκεί,. Είναι η οικογένεια μου. Αλλά «ok». Ήταν κάτι που έγινε. Δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Διαβάστε και τα τρία μέρη της συνέντευξης του Τσάβι Ρόκα πιο κάτω:  

Μέρος Γ΄: Τσάβι Ρόκα στο LarnakaSports: «Ήταν πολύ άσχημη η εμπειρία στον Παναθηναϊκό, εκεί είσαι «νεκρός», μετάνιωσα που πήγα»

Μέρος Β: Τσάβι Ρόκα στο LarnakaSports: «Φαντάζομαι την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ - Δεν εμπιστεύομαι τα μεγάλα ονόματα»

Μέρος Α: Τσάβι Ρόκα στο LarnakaSports: «Το συναίσθημα με οδήγησε ξανά στην ΑΕΚ, είμαι νικητής και θα παλέψουμε για τα πάντα»