ΑΕΚ

Ο Κύπριος από την Λάρνακα που προώθησε τον Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό

Ο Κύπριος από την Λάρνακα που προώθησε τον Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό

Ασφυκτικό πρέσινγκ δέχθηκε ο Τσάβι Ρόκα από τον Παναθηναϊκό για να υπογράψει και να αναλάβει. Αρχικά απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «πρασίνων» και στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα και είπε το «ναι».

Ένας Κύπριος όμως από την Λάρνακα ήταν αυτός που τον είχε προτείνει στον Παναθηναϊκό.

«Στον Παναθηναϊκό ήταν το ίδιο. Με είχαν καλέσει και τους απάντησα αρνητικά. Επέμεναν και μου έλεγαν ότι είμαι το κατάλληλο πρόσωπο με το κατάλληλο προφίλ. Ξέρω όμως τον εαυτό μου, δεν είχα κάτι να χάσω. Μετά μίλησα με τη γυναίκα μου και είπαμε ότι είναι μία πρόκληση αλλά τελικά απάντησα αρνητικά. Δέκα μέρες μετά με κάλεσαν ξανά και μου έλεγαν ότι είμαι το κατάλληλο πρόσωπο, ότι έχουν πολύ καλές συστάσεις και μου είπαν να πάω στην Ελλάδα. Πήγα, δεν είχα κάτι να χάσω. Μάλιστα, μου είπαν αν δεν ενδιαφέρομαι να τους εισηγηθώ κάποιον άλλο. Μετά πήγα τελικά εκεί, όπου στο τέλος δεν ήταν όπως τα περίμενα.

Ήταν ο Μηνάς Λυσάνδρου από την Λάρνακα. Ήταν στην ΑΕΚ, που ήταν πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ τότε. Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, με ρωτούσε αν τον γνώριζα και του είπα όχι. Με είχε προωθήσει ουσιαστικά χωρίς να τον γνωρίζω καν. Δεν είχα ιδέα. Τον γνώρισα σε ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ».

Διαβάστε και τα τρία μέρη της συνέντευξης του Τσάβι Ρόκα πιο κάτω:  

Μέρος Γ΄: Τσάβι Ρόκα στο LarnakaSports: «Ήταν πολύ άσχημη η εμπειρία στον Παναθηναϊκό, εκεί είσαι «νεκρός», μετάνιωσα που πήγα»

Μέρος Β: Τσάβι Ρόκα στο LarnakaSports: «Φαντάζομαι την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ - Δεν εμπιστεύομαι τα μεγάλα ονόματα»

Μέρος Α: Τσάβι Ρόκα στο LarnakaSports: «Το συναίσθημα με οδήγησε ξανά στην ΑΕΚ, είμαι νικητής και θα παλέψουμε για τα πάντα»