ΑΕΚ

Κλήμης: «Για πρώτη φορά βλέπουμε αυτό το πράγμα»

Κλήμης: «Για πρώτη φορά βλέπουμε αυτό το πράγμα»

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Κλήμης Αλεξάνδρου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Στην Κερκίδα", μιλώντας για τον Τρισκόφσκι, για την ΑΕΚ και για το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στην DIGITAL TV:

"Ο,τι καλύτερο μπορούσε να ακούσει ο φίλαθλος της ΑΕΚ η ανανέωση του Τρισκόφσκι. Ήταν μια συμφωνία που μπορεί να κράτησε 10-20 λεπτά καθώς ο Τρισκόφσκι είναι αρκετά συνδεδεμένος με την ομάδα."

"Για μένα είναι από τους λίγους που έμειναν στο ποδόσφαιρο, που παίζει για την φανέλα. Μακάρι να συνεχίσει όχι μόνο για δύο χρόνια. Είμαι σίγουρος πως η διοίκηση θα αφήσει τέτοιο ποδοσφαιριστή να φύγει από την ομάδα. Κάποιο πόστο θα του προσφέρει η ομάδα."

"Υπάρχει αρκετή χημεία μέσα στην ομάδα. Για πρώτη φορά βλέπουμε αυτό το πράγμα ανάμεσα σε παίκτες-διοίκηση-κόσμο. Βλέπω τους παίκτες να βγάζουν πάθος, η διοίκηση έχει πρωταγωνιστικούς χώρους, έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και όποιος κατάλαβε κατάλαβε".

"Εάν συνεχίσει να παίζει τέτοιο ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνει τα αποτελέσματα τότε θα είμαστε αναγκασμένοι να πούμε "πάμε για πρωτάθλημα". 

"Φέτος αγκαλιάζουν περισσότερο την ομάδα και φέτος πήραμε αρκετό κόσμο και στα εκτός. Δίνει κίνητρο και η διοίκηση. Το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, ο κόσμος το αντιμετωπίζει σαν τελικό κυπέλλου. Πάμε ίσως για ρεκόρ προσέλευσης σε εντός έδρας παιχνίδι φέτος."

"Με τα πρώτα δείγματα, θα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και από τα πιο απρόβλεπτα. Πολλές ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Μου κάνει εντύπωση ο Ολυμπιακός η Πάφος και ο Άρης. Θα παλέψουν για τις πρώτες έξι θέσεις. Ο Εθνικός θα κάνει restart. Η ΠΑΕΕΚ δεν παίζει αντιποδόσφαιρο, αντιθέτως παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες θα χάσουν βaθμούς εκεί που δεν το περιμένουν."