ΑΕΚ

Τα έλεγε ο Ρόκα για Ιβάν μέσω της συνέντευξης του στο LarnakaSports

Τα έλεγε ο Ρόκα για Ιβάν μέσω της συνέντευξης του στο LarnakaSports

Στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο LarnakaSports ο Τσάβι Ρόκα ήταν ξεκάθαρος για το θέμα των ανανεώσεων και τις επαφές με Τρισκόφσκι.

Στις 8 Οκτωβρίου μας τα είπε και στις 13 ήρθε η οριστική συμφωνία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Στα προηγούμενα χρόνια σας στην ΑΕΚ βλέπαμε ανανεώσεις παικτών πριν καν τα Χριστούγεννα. Έχετε ήδη έτοιμο πλάνο με ανανεώσεις παικτών; Αρχίσατε κάποιες επαφές;
«Ναι. Είμαι κοντά σε κάποιες ανανεώσεις».

Ο Τρισκόφσκι είναι ένας απ’ αυτούς;
«Ο Ιβάν είναι ο αρχηγός μας, είναι ο ηγέτης μας. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι είναι ο Ιβάν για την ΑΕΚ και για το πρωτάθλημα».

Έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα είναι εύκολο να τον κρατήσετε;
«Δεν ξέρω. Απ’ αυτόν εξαρτάται. Ο Ιβάν είναι ένας από τους παίκτες που είχα εξαιρετικές σχέσεις ακόμη και όταν έφυγα. Ήμασταν συχνά σε επαφή, γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλο. Ξέρει τι μπορώ να προσφέρω στην ΑΕΚ και ξέρω τι μπορεί ο ίδιος να προσφέρει στην ΑΕΚ. Είναι σημαντικό επίσης ότι υπάρχει σεβασμός και σαν πρόσωπο και σαν επαγγελματίας. Ο Ιβάν είναι νικητής. Είναι έξυπνος. Καταλαβαίνει τι «χτίζουμε» και είμαι σίγουρος ότι θέλει να μείνει. Δεν ξέρω αν θα είναι εύκολο αλλά και οι δυο πλευρές θα κάνουμε ότι μπορούμε για να συνεχίσουμε μαζί. Όταν νιώθεις ότι και η άλλη πλευρά θέλει να μείνει…».

Πιο κάτω και τα τρία μέρη της συνέντευξης του Τσάβι Ρόκα στο LarnakaSports:  

Μέρος Γ΄: Τσάβι Ρόκα στο LarnakaSports: «Ήταν πολύ άσχημη η εμπειρία στον Παναθηναϊκό, εκεί είσαι «νεκρός», μετάνιωσα που πήγα»

Μέρος Β: Τσάβι Ρόκα στο LarnakaSports: «Φαντάζομαι την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ - Δεν εμπιστεύομαι τα μεγάλα ονόματα»

Μέρος Α: Τσάβι Ρόκα στο LarnakaSports: «Το συναίσθημα με οδήγησε ξανά στην ΑΕΚ, είμαι νικητής και θα παλέψουμε για τα πάντα»