ΑΕΚ

Έρχεται Κύπρο ο Ρόκα και θα αλλάξει πολλά

panos larkos
Γράφει ο Πάνος Λάρκος
[email protected]

Έρχεται Κύπρο ο Ρόκα και θα αλλάξει πολλά

Ο Τσάβι Ρόκα δεν είναι ακόμη στην Κύπρο αλλά έχει ήδη πιάσει δουλειά εδώ και καιρό. Είναι σε καθημερινή επαφή με τη διοίκηση της ΑΕΚ, με άτομα του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως βεβαίως και με τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Στην όλη κατάσταση που επικρατεί μετά την ήττα από την ΑΕΛ δεν τον αφήνουν σε καμία περίπτωση ασυγκίνητο ή αμέτοχο. Ο Ρόκα είναι αποφασισμένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να κάνει αλλαγές. Ριζικές αλλαγές οι οποίες θα φέρουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.  

Να μπορέσει δηλαδή η ομάδα από τη νέα σεζόν να αρχίσει να βγάζει αγωνιστική υγεία, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να στελεχώνεται με ποιότητα και όχι με παίκτες οι οποίοι είναι αμφιβόλου αξίας.

Σίγουρα το έργο του Ρόκα δεν θα είναι εύκολο. Κάθε άλλο. Όμως θα έχει την αμέριστη στήριξη της διοίκησης και στο οικονομικό κομμάτι. Τι εννοώ; Ότι η διοίκηση θα του προσφέρει μεν ένα συγκεκριμένο μπάτζετ για να φέρει παίκτες αλλά θα υπάρχει και ένα διαθέσιμο κονδύλι για τις αποδεσμεύσεις που θα γίνουν.  

Όλα αυτά θα αρχίσουν να ρολάρουν καλύτερα με το που έρθει στο νησί ο Ρόκα. Αυτό εκτιμάται να γίνει κοντά στις 10 Μαρτίου.