ΑΕΚ

Τα είπαν Καραπατάκης και Σωφρόνης, όλα ανοικτά με Τρουγιόλς

panos larkos
Γράφει ο Πάνος Λάρκος
[email protected]

Τα είπαν Καραπατάκης και Σωφρόνης, όλα ανοικτά με Τρουγιόλς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΑΕΚ Άντρο Καραπατάκη και τον Σωφρόνη Αυγουστή όπου συζητήθηκαν τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ με επίκεντρο την στάση και την αγωνιστική συμπεριφορά του Τρουγιόλς.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής για τρίτη φορά φέτος δείχνει τέτοια συμπεριφορά και υπάρχει μεγάλη ενόχληση αλλά και μεγάλος προβληματισμός στα ενδότερα της ΑΕΚ. Θα ενεργοποιηθούν οι εσωτερικοί κανονισμοί της ΑΕΚ και ο παίκτης αναμένεται να τιμωρηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και περαιτέρω εξελίξεις. Επίσης, είναι πιθανό να μην φορέσει ξανά φέτος την φανέλα της ΑΕΚ αν και έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Στήριξη σε Αυγουστή
Τη δεδομένη στιγμή η διοίκηση δεν βάζει θέμα τεχνικής ηγεσίας. Στηρίζει τον Αυγουστή και θα πορευτεί μαζί του μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτή είναι η πρόθεση τη δεδομένη στιγμή. Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε ρεπό το Σαββατοκύριακο στους παίκτες του, αν και σήμερα υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση.

Έρχεται ο Ρόκα
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Τσάβι Ρόκα έχει στείλει μήνυμα στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι μέσα στις επόμενες δυο βδομάδες θα βρίσκεται στην Κύπρο. Η παρουσία του και μόνο στα αποδυτήρια αναμένεται να δώσει άλλη οντότητα και σαφέστατα θα φέρει εξελίξεις.