ΑΕΚ

Το πρόβλημα της ΑΕΚ και η 4η ενίσχυση!

Θεόδωρος Τσολάκης
Γράφει ο Θεόδωρος Τσιολάκης
[email protected]

Το πρόβλημα της ΑΕΚ και η 4η ενίσχυση!

Η ΑΕΚ εξήλθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με το ΑΠΟΕΛ, σε ένα παιχνίδι όπου αν ήταν πιο συγκεντρωμένη μπορούσε να φύγει με τη νίκη. 

Η ομάδα του Αυγουστή είχε τον έλεγχο μέσα στο γήπεδο και στο δεύτερο μέρος μπήκε αρκετά καλά και ήταν θέμα χρόνου να καταφέρει να πάρει κεφάλι στο σκορ. 

Πράγμα που τα κατάφερε μετά από σωστή πίεση του αντιπάλου, ξεκλείδωσε την άμυνα του ΑΠΟΕΛ και σκόραρε. 

Όμως μόλις τα κατάφερε δεν διαχειρίστηκε καθόλου καλά το γεγονός ότι πήρε προβάδισμα και μέσα σε ένα λεπτό ισοφαρίστηκε, γεγονός που προβλημάτισε τον Αυγουστή, καθώς στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα ήταν αρκετά έντονος, τονίζοντας το γεγονός ότι η ομάδα του τα τελευταία παιχνίδια δέχεται πολύ εύκολα γκολ. 

Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ, το ότι είναι αρκετά επιρρεπείς στα λάθη και δέχεται γκολ με την παραμικρή επίθεση, γιατί με Ομόνοια, ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ δεν κινδύνεψε και ιδιαίτερα εκτός από τις φάσεις που δέχτηκε τα τέρματα. 

Σίγουρα αυτό είναι κάτι το οποίο ο Σωφρόνης Αυγουστή, τόνισε ότι θα αλλάξει και μαζί με αυτό πιθανότατα να φύγουν και κάποιοι από την ομάδα, ακολουθώντας τον Έκτορ. 

Ενώ αναμένεται να υπάρξει ακόμη μία αποχώρηση από την ΑΕΚ, για να γίνει και η 4η ενίσχυση στην ομάδα, η οποία θα τη βοηθήσει να ανέβει επίπεδο. 

Σίγουρα η προσθήκη Λαφράνς στην άμυνα αναμένεται να δώσει περισσότερη σιγουριά και λύσεις στο πρόβλημα που έχει η ΑΕΚ τα τελευταία παιχνίδια. 

Από εκεί και πέρα θα διαφανεί η θέση στην οποία θα αποφασίσει ο Αυγουστή για να προχωρήσει σε ενίσχυση.