ΑΕΚ

Με νίκη πλησιάζει και είναι σίγουρα κερδισμένη!

Με νίκη πλησιάζει και είναι σίγουρα κερδισμένη!

Η ΑΕΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα αύριο απέναντι στον Απόλλωνα μέσα στην Αρένα και με νίκη πλησιάζει τους γαλάζιους της Λεμεσού στον ένα βαθμό, ενώ ταυτόχρονα ελπίζει σε κάτι θετικό από τον αγώνα της ΑΕΛ με την Ανόρθωση. 

Η ομάδα του Καρίγιο έχει την ευκαιρία να είναι μία από τις κερδισμένες τις 11ης αγωνιστικής, καθώς εάν καταφέρει να πάρει τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα και με οποιονδήποτε αποτέλεσμα στο Τσίρειο θα είναι κερδισμένη. 

Με την σκέψη ότι η ΑΕΚ νικήσει τον Απόλλωνα και σε συνδυασμό πρώτα με νίκη της ΑΕΛ επί της Ανόρθωσης, η ομάδα της Λάρνακας θα είναι δύο βαθμούς πίσω της ΑΕΛ, ένα πίσω από την ομάδα του Πετράκη και μόλις τέσσερις πίσω από την "Κυρία". 

Σε περίπτωση που η ΑΕΛ φέρει ισοπαλία με την Ανόρθωση, τότε η ΑΕΚ θα ανέβει πάνω από την ομάδα του Κέρκεζ και θα βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την ομάδα του Κετσπάγια. 

Και η τελευταία περίπτωση, η οποία είναι νίκη της Ανόρθωσης επί της ΑΕΛ αφήνει ξανά ικανοποιημένη την ΑΕΚ, καθώς θα είναι ακριβώς ένα βαθμό πάνω από τους Λέοντες. 

Όμως για να είναι ευχαριστημένη η ΑΕΚ πρέπει πρώτα να κερδίσει αυτή τον Απόλλωνα.