ΑΕΚ

Ο ίδιος ο παρατηρητής του Ερμής-ΑΕΚ παραβίασε το πρωτόκολλο της ΚΟΠ

panos larkos
Γράφει ο Πάνος Λάρκος
[email protected]

Ο ίδιος ο παρατηρητής του Ερμής-ΑΕΚ παραβίασε το πρωτόκολλο της ΚΟΠ

Ζούμε σε μία εποχή όπου όλοι μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα θέματα υγιεινής. Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται και επιβάλλεται όλοι μας να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες με σεβασμό στη δημόσια υγεία και στους δίπλα μας.

Όταν όμως ο ίδιος ο παρατηρητής ενός αγώνα έρχεται να παραβιάσει το πρωτόκολλο της ΚΟΠ που υποτίθεται ότι πάει στο γήπεδο για να εξετάσει αν τα μέτρα εφαρμόζονται σωστά και δίκαια τι γίνεται;

Δυστυχώς, ήμασταν μάρτυρες μίας ενέργειας του παρατηρητή του αγώνα Ερμής-ΑΕΚ, Αριστείδη Αριστείδου, ο οποίος αντί να ακολουθεί πρώτος τα πρωτόκολλα και να δίνει το σωστό παράδειγμα, ουσιαστικά ο ίδιος το καταπάτησε.

Μετά το τέλος του αγώνα Ερμής-ΑΕΚ ο γραφών είχε κατέβει από τα δημοσιογραφικά για να μεταβεί στην αίθουσα Τύπου. Εκεί υπεύθυνος που ήταν στην είσοδο μου είπε ότι λόγω του μικρού χώρου δεν επιτρέπεται η είσοδος πέραν των πέντε ατόμων.

Εκείνη την ώρα στην αίθουσα Τύπου ήταν ο Καρίγιο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ που έκανε την μετάφραση, δυο δημοσιογράφοι και ο κινηματογραφιστής. Σεβαστήκαμε όπως οφείλαμε τους κανόνες και δεν μπήκαμε στην αίθουσα.

Αμέσως μετά έρχεται ο παρατηρητής του αγώνα Αριστείδης Αριστείδου και μπαίνει κύριος στην αίθουσα, ενώ στην πόρτα λέει ξεκάθαρα ότι δεν επιτρέπεται πέραν των πέντε ατόμων. Αυτό που μου πέρασε από το μυαλό είναι ότι θα δει ότι δεν επιτρέπεται να υπάρχουν έξι άτομα στην αίθουσα και θα αποχωρούσε. Μάταια. Παρακολούθησε σχεδόν όλη τη Διάσκεψη Τύπου του Καρίγιο και λίγο πριν την ολοκλήρωση της αποχώρησε από την αίθουσα.

Όταν του επισημάναμε ότι παραβίασε το πρωτόκολλο και δεν έπρεπε να μπει ή θα έπρεπε κάποιος να αποχωρήσει για να περάσει ο ίδιος στην αίθουσα μας είπε: «Εμένα δεν είναι δουλειά μου να υποδεικνύω πράγματα αλλά να καταγράφω».

Αλήθεια, ποιος θα «γράψει» τον κ. Αριστείδου ο οποίος παραβίασε ο ίδιος το πρωτόκολλο της ΚΟΠ που υποτίθεται ήταν στο γήπεδο για να το «προστατεύσει»; Όταν ο ίδιος ο παρατηρητής του αγώνα παραβιάζει το πρωτόκολλο με κίνδυνο της δημόσιας υγείας τι γίνεται;

Αυτά για προβληματισμό. Όπως εγώ οφείλω να είμαι σωστός έναντι στων συνανθρώπων μου, το ίδιο όφειλε να κάνει και ο κ. Αριστείδου.