ΑΕΚ

«Και όταν απουσιάζει ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα υπάρχει πρόβλημα» (βίντεο)

«Και όταν απουσιάζει ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα υπάρχει πρόβλημα» (βίντεο)

Όλα όσα είπε ο Κανέδα ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Για τα αγωνιστικά νέα: Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι είναι διαθέσιμος.

Για το ότι η Ομόνοια προέρχεται από παράταση με τον Αστέρα: Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τον παράγοντα κούραση. Προέρχονται από μια μεγάλη επιτυχία, είναι γεμάτοι από θετικά συναισθήματα. Θα προτιμούσα να είναι στην πλευρά μας τα συναισθήματα αυτά.

Για το αν αλλάζει κάτι στο πλάνο του μετά το Χ με Καρμιώτισσα: Δεν διαφοροποιείται κάτι στο πλάνο μας. Στο τελευταίο παιχνίδι δεν ήμουν χαρούμενος από το αποτέλεσμα, αλλά ήμουν για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και την αφοσίωση στο πλάνο που έδειξαν. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να συνεχίσουμε.

Για το ότι αναμένεται αρκετός κόσμος στο ΓΣΠ: Δεν είναι κάτι σύνηθες στις μέρες μας. Σε όλους τους παίκτες αρέσει να παίζουν σε καλή ατμόσφαιρα. Πολλές φορές είναι καλύτερα και για τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας. Είναι καλό νέο για το πρωτάθλημα που θα έχει αρκετό κόσμο.

Για το αν υπάρχει πίεση μετά την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα: Είναι το τέταρτο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν τίθεται θέμα πίεσης, είναι πολύ νωρίς στην σεζόν. Πίεση υπάρχει σε ανθρώπους με άλλα προβλήματα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Παίζουμε ένα παιχνίδι που περιμένουμε με ανυπομονησία, απέναντι στην ομάδα που παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή.

Για το ότι όταν απουσιάζει ο Τρίσκο η ομάδα του έχει πρόβλημα: Και όταν απουσιάζει ο Μέσι, η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται στο γκολ. Όταν απουσιάζουν οι καλύτεροι παίκτες από μια ομάδα, υπάρχει πρόβλημα.

Για το αν δυσκολεύει την προετοιμασία της ομάδας το ροτέισον που χρησιμοποιεί ο Μπεργκ: Όποιοι και αν αγωνιστούν, το πλάνο και η ιδέα του παιχνιδιού δεν αλλάζει. Γι' αυτό και έχει αποτελέσματα. Η απόδοση μπορεί να μην είναι η ίδια, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού δεν αλλάζει και αυτό είναι το πιο σημαντικό.