ΑΕΚ

Ο Καταλά ήρθε στην ΑΕΚ λόγω Κόντε!

Ο Καταλά ήρθε στην ΑΕΚ λόγω Κόντε!

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο AΕΚ24.net o Αρνάλ Κόντε αποκάλυψε ότι ήταν ένας από αυτούς που βοήθησαν για να πάει στην ΑΕΚ ο Νταβίντ Καταλά. 

Ο Κόντε υποστήριξε ότι ο Κροίφ του έλεγε με επίμονο τρόπο ότι ο Καταλά πρέπει να υπογράψει στην ΑΕΚ και όταν ο Καταλά είχε πρόβλημα στην ομάδα που ήταν και έπρεπε να φύγει, επικοινώνησε με τον Κόντε και ήταν πολύ απογοητευμένος. Ο νυν τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε με τον Κρόιφ και έτσι πήγε ο Καταλά στην ομάδα της Λάρνακας, όπου έμεινε για οκτώ χρόνια. 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Ξέρω την ΑΕΚ από πριν και ξέρω ότι άλλαξε πολύ. Η ΑΕΚ έχει καλό όνομα και είχα εδώ ένα καλό φίλο, τον Καταλά που έφυγε και μου εξήγησε ότι χρόνο με τον χρόνο η ομάδα μεγαλώνει. Ξέρεις ότι είμαι ένας απ’ αυτούς που βοήθησαν να έρθει ο Καταλά εδώ; Όταν ήμουν στην Αλκή το καλοκαίρι ο Τζόρντι μου έλεγε και με πίεζε ότι προσπαθεί να υπογράψει τον Καταλά και ότι ο Καταλά πρέπει να έρθει. Ο «Κάτα» ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία με την Θέλτα, ανανέωσε το συμβόλαιο του αλλά μετά από τρεις βδομάδες του είπαν ότι πρέπει να φύγει γιατί δεν θα παίζει πολύ. Ήμουν προετοιμασία με την Αλκή. Ήμουν στο δωμάτιο και το θυμάμαι ξεκάθαρα, ότι με κάλεσε ο Καταλά και ήταν πολύ απογοητευμένος. Μου είπε τι συνέβη και του είπα με την ανησυχείς θα μιλήσω με τον Τζίορντι και μετά από λίγες μέρες υπέγραψε στην ΑΕΚ και έμεινε οκτώ χρόνια».