ΑΕΚ

Κρόιφ: «Αυτό κάναμε όταν ήμουν στην ΑΕΚ...»

Κρόιφ: «Αυτό κάναμε όταν ήμουν στην ΑΕΚ...»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ζόρντι Κρόιφ παραχώρησε δηλώσεις.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ είπε αρκετά σημαντικά πράγματα και κατέθεσε την άποψη του για την προετοιμασία των ομάδων.  

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά…

«Στην τελευταία μου εμπειρία με την Chongqing Dangdai Lifan, σχεδίαζαν οι άνθρωποι της ομάδας να κάνουν προετοιμασία έξι εβδομάδων στο εξωτερικό. Τους είπα όχι... Όταν ήμουν στην ΑΕΚ στην Κύπρο και στη Maccabi στο Ισραήλ, προσπάθησα να μην υπερβαίνει τις 11, 12 ή 13 μέρες η προετοιμασία». 

Στη συνέχεια, εξήγησε γιατί δεν συμφωνεί με αυτό το πράγμα: «Ο ποδοσφαιριστής έρχεται με τον ενθουσιασμό μια νέας σεζόν και κάνει τη δουλειά του, αλλά μετά από 12 μέρες θέλει να σκοτώσει τους πάντες».

Πριν από 4 χρόνια, σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιόχαν Κρόιφ και σχολίασε τι θα έκανε αν ζούσε, εν μέσω της πανδημίας που επικρατεί.

«Σε αυτές τις μέρες αβεβαιότητας και απαισιοδοξίας, ο Γιόχαν θα είχε αναζητήσει τη θετική πλευρά και θα μας εξέπληττε. Από την αρχή, τον φαντάζομαι να διασκεδάζει με δύο από τα μεγάλα του χόμπι: Να λύνει σταυρόλεξα ή να καθαρίζει τον κήπο του αν έπρεπε να περιοριστεί. Αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν συγκλονισμένος, γιατί είχε πάντα ένα αντίδοτο ενάντια στην πλήξη. Για αυτό δεν είχε κινητό τηλέφωνο και πολύ λιγότερη κοινωνική ζωή χωρίς μέσα κοινωνικής δικτύωσης».